Podcasts voor de vakantie

admin Uncategorized 0 Comments

Terwijl ik door meer dan 30 journals van de afgelopen 10 jaar blader, opzoek naar ervaringen die ik ben vergeten voor mijn boek, luister ik ook naar podcasts. Sommige podcasts zijn aanbevolen, anderen vind ik zelf en ze geven echt een boost in energie en mogelijkheden! Zelf wil ik aan de begin van de vakantie altijd niks willen en moeten. Gewoon familie tijd en lezen van romans en tijdschriften maar na een paar dagen begint het altijd bij mij al weer te kriebelen voor persoonlijke groei!

Daarom deel ik deze week 5 podcasts die ik super vond! Deze kun je bij het zwembad beluisteren, of op het strand, wandelt in de bergen of als je zo’n water headset hebt zelfs terwijl je zwemt!

1. https://player.fm/series/oprahs-master-class-the-podcast

2. Do you ever feel like a fraud? Tony Robbins

3. Defining Kevin Hart! Tony Robbins

4. https://lewishowes.com/podcast/amy-purdy-how-to-be-your-best-self/

5. Reasons we don’t change Anthony Robbins

Your email address will not be published. Required fields are marked *