Jaaropleiding admin

Jaaropleiding Intuïtieve Ontwikkeling, Mediumschap & Transformatie. 

 Jaaropleidingen:

 

Data Groep 3 2020: 2 Februari, 8 Maart, 12 April, 17 Mei, 7 Juni, 5 Juli, 6 september, 4 October, 8 en 29 November en 13 December

Data Groep 2 2019/2020: 22 September, 13 October, 24 November en 8 December. 2020: 26 Januari, 9 Februari, 15 Maart, 12 April, 24 Mei, 14 Juni en 5 juli

Data  Groep 1 2019: 10 Februari, 10 en 24 Maart, 14 April,  19 Mei, 9 Juni, 7 Juli,  8 September, 6 Oct, 17 November en 15 December 2019

Bonus/Inhaal dag: Kerst Demonstratie: Vrijdag 13 December 2019

Voor wie is dit? Voor diegene die graag hun leven wil verbeteren en transformeren. Onder leiding van Mercedes die je aanmoedigt, die jou leert in jezelf te geloven en je helpt je dromen waar te maken.

Voor diegenen die hun Intuïtie willen trainen en die zich graag spiritueel willen ontwikkelen door met de Spirituele Wereld te  leren communiceren en te werken.

Kortom voor iedereen die zich geroepen voelt geroepen om een spiritueler leven te leiden en haar/zijn hart te volgen. In deze jaartraining word je hierin aangemoedigd.

Extra's:  2  coaching sessies, meditatie download,  boek, kaarten, informatiemap en leuke verassingen tussendoor!

Er is plaats voor maximaal 8 cursisten.

In de Jaartraining leer je je intuïtief te ontwikkelingen.  Je leert samenwerken met de Spirituele Wereld en te communiceren met overledenen en met je gidsen.

Je leert over synchroniseren, symbolen en manifesteren. We werken aan geloven in jezelf, eigenwaarde en werken met het Universum.

Je komt meer te weten over chakra's, kleuren en voeding.  Meditatie, visualisatie en demonstraties, geïnspireerd spreken en schrijven. De verschillende vormen van helen komen naar voren, engelen, tekens en ervaringen en nog veel meer.

Niet alleen ga je je ontwikkelen in Intuïtie en Mediumschap, in dit jaar onderga je    een transformatie naar je ware ik!

Ik begeleid jou het hele jaar en elke maand is er een onderwerp met oefeningen. Aan het einde van de dag krijg je je opdrachten voor je Ziel mee,  zodat je tussendoor in connectie blijft en meer vertrouwen hebt.

Dit Zielwerk is het levensveranderende huiswerk maar waar je veel plezier aan zult beleven en waardoor je de verandering in jezelf beleeft.

Voor meer informatie kun je mailen naar mercedes@mercedessharrocks.com of 06 51144834 bellen. Een afspraak voor skype of FaceTime is ook mogelijk.

Prijs: 880,- Euro

Aanbetaling is 220,- om je plaats te garanderen. Je kunt ook in delen betalen.

Je hebt een Coach voor het hele jaar die je persoonlijk aanmoedigt!

 

Review van studenten

Ik heb de cursus intuïtieve ontwikkeling en mediumschap bij Mercedes gevolgd. Elke cursusavond was weer een cadeautje. Ze leert je op een leuke en speelse manier met spiritualiteit bezig te zijn. Het ‘huiswerk’ dat we mee kregen was ook altijd leuk en leerzaam. Ik heb veel praktische en alledaagse handvaten aangereikt gekregen. Wat ook prettig aan Mercedes is, is dat ze altijd positief is ingesteld. 

Angela