Kinderen in de spirituele wereld admin

Ik werk veel met families die een kind verloren hebben. Ik zelf heb ook een kind verloren en weet hoe troostend het is als je weer contact hebt met je kind in de spirituele wereld en weet dat je kind nog om je heen is, ook al is het anders nu.

Ik help graag families die een kind verloren hebben omdat ik ze begrijp en weet wat ze doormaken. Ik weet ook hoe belangrijk het is om bewijs door te brengen van je kind en de tekens die ze sturen.

Ik geef vele een-op een readings met ouders en andere familie leden maar ook speciale demonstraties voor families (momenteel via Zoom) en lezingen.

Ik help families graag verder na het verlies van een kind om te laten zien hoe zwaar het ook is, hoe pijnlijk en moeilijk dat je wel weer verder kan leven alleen is het niet meer zoals het was.

In mijn boek Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld  deel ik de boodschappen die ik van kinderen uit de spirituele wereld ontving en ook van mijn eigen dochter. Ik schrijf over mijn eigen spirituele ervaringen, de spirituele wereld en de tekens die kinderen sturen. Het boek is in vier delen en in de laatste deel schrijf ik ook over hoe je verder kan gaan na het verlies van een kind.