Schrijf in voor “Reset your Mind” admin

Op 1 juni organiseer ik van 10.00 tot 17.00 uur het event Reset your mind in de Oude Veiling in Aalsmeer.

Tijdens deze dag vertel ik samen met andere inspirerende sprekers hoe jij je mind een niveau hoger kunt brengen, hoe je je eigenwaarde een boost geeft, op welke manier je je energieniveau verhoogt en nog veel meer.
Ik verklap alvast dat het een motiverende dag belooft te worden, in de stijl Gabby Bernstein meets Oprah Winfrey. Nog een tipje van de sluier: ik heb Judith Webber van Pure Human uitgenodigd om de zaal wakker te schudden!

De sprekers vertellen hun persoonlijke verhalen en we delen oefeningen met het publiek. Er is een gezamenlijke meditatie en we doen een helende oefening. Het wordt een dag met talloze nieuwe inzichten en er zal veel worden gelachen!

Het doel van Reset your mind is dat je na een superdag naar huis gaat met een Next level Mindset waarmee je kunt gaan doen wat je echt wilt doen. Je hebt vernieuwde energie en meer eigenwaarde!

Wat ga je leren?

  • Zes manieren om je mindset te veranderen.
  • Trucs om negatief denken snel om te zetten in een positieve mindset
  • Je energieniveau verhogen
  • De auteur van je leven worden
  • Meer eigenwaarde krijgen
  • Beter met angst leren omgaan
  • Blokkades doorbreken
  • Nog veel meer!

Inschrijven

De dag begint met een welkomstcadeau en je ontvangt een extra verassing! Koffie, thee, iets lekkers erbij en een biologische veganistische lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Kom je ook?
Vanaf maandag 11 maart staat het aanmeldformulier voor Reset your mind op mijn site. Om mijn studenten en vaste cliënten de kans te geven bij dit event aanwezig te zijn, ontvang je deze flyer, mét de mogelijkheid om voor een speciale prijs van 99 euro in te tekenen. Wil je hier gebruik van maken, mail mij dan persoonlijk. Teken je in via de site,  tot 16 April een vroegboekkorting van 119 euro, daarna is de prijs 139 euro.

Een percentage van de opbrengst gaat naar ‘Sepsis en daarna’, om ervoor te zorgen dat er meer aandacht komt voor het herkennen van de symptomen van sepsis om zo levens te kunnen redden. Dat kan al eenvoudig door bijvoorbeeld flyers te maken voor de gezondheidszorg en gezondheidscentra.

Wil je erbij zijn, laat het mij snel weten via mercedes@praktijkolivia of mercedes@mercedessharrocks.com!

Ik kan haast niet wachten om op 1 juni met jullie te delen hoe dit idee en Reset your mind zijn ontstaan!

Liefs Mercedes